Un creatiu a San Xavier: Francesc Acàmer

Francesc Acàmer, voluntari de València ha portat terme la seua estància tècnica al municipi bolivià de San Xavier per la millora de les xarxes socials del municipi i com a professor de suport a l’escola de música. 

Porte una setmana en San Xavier (Bolívia) i les impressions no són poques. Els primers cinc dies d’estada han coincidit amb les festes patronals i fins a aquesta setmana no he pogut començar la meua tasca com a voluntari, així que he tingut temps per a explorar el poble.

20882646_1772254649456139_4607972509650981255_n

Gran part del veïnat de San Xavier viu en cabanes d’adob o rajola amb sostre de palmera o, els més privilegiats, amb sostres de metall, lona de plàstic i, fins i tot, teula. La gran majoria dels habitatges han estat construïts pels mateixos propietaris, així com els forns d’adob. L’estil de vida és molt diferent: gallines per tot arreu, motos passant a tot hora, vaques… Fa mooolta calor i està molt sec! Així i tot, em fascina la natura, exuberant. No vull imaginar com deu de ser en estiu!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cada dia hi ha mil detalls que et sorprenen i et repten. La gent té un caràcter molt acollidor, tal volta més tímid, però ja considere amics la gent amb la qual treballe a la Oficina de Turisme i a l’escola de música. Em sent molt agraït i il·lusionat d’estar treballant amb ells.

DSC_0247

Les meues tasques no en son poques… Un vídeo destinat a atraure turistes, un tríptic amb la mateixa finalitat, un logotip de Sant Xavier, classes de piano als interessats i assajant com a teclista amb l’Orquesta i Coro Missional de Sant Xavier per al festival de temporada a final de mes. Intentaré viatjar els dos caps de setmana que lliure…

Una gran experiència!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s