Un creatiu a San Xavier: Francesc Acàmer

Francesc Acàmer, voluntari de València ha portat terme la seua estància tècnica al municipi bolivià de San Xavier per la millora de les xarxes socials del municipi i com a professor de suport a l’escola de música. 

Porte una setmana en San Xavier (Bolívia) i les impressions no són poques. Els primers cinc dies d’estada han coincidit amb les festes patronals i fins a aquesta setmana no he pogut començar la meua tasca com a voluntari, així que he tingut temps per a explorar el poble.

20882646_1772254649456139_4607972509650981255_n

Gran part del veïnat de San Xavier viu en cabanes d’adob o rajola amb sostre de palmera o, els més privilegiats, amb sostres de metall, lona de plàstic i, fins i tot, teula. La gran majoria dels habitatges han estat construïts pels mateixos propietaris, així com els forns d’adob. L’estil de vida és molt diferent: gallines per tot arreu, motos passant a tot hora, vaques… Fa mooolta calor i està molt sec! Així i tot, em fascina la natura, exuberant. No vull imaginar com deu de ser en estiu!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Cada dia hi ha mil detalls que et sorprenen i et repten. La gent té un caràcter molt acollidor, tal volta més tímid, però ja considere amics la gent amb la qual treballe a la Oficina de Turisme i a l’escola de música. Em sent molt agraït i il·lusionat d’estar treballant amb ells.

DSC_0247

Les meues tasques no en son poques… Un vídeo destinat a atraure turistes, un tríptic amb la mateixa finalitat, un logotip de Sant Xavier, classes de piano als interessats i assajant com a teclista amb l’Orquesta i Coro Missional de Sant Xavier per al festival de temporada a final de mes. Intentaré viatjar els dos caps de setmana que lliure…

Una gran experiència!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s